Op dreef is onderdeel van de Scoba Groep
Op dreef
Nieuwsbrief - 16-08-2019

In deze nieuwsbrief:
- Eerste schooldag
- Vervanging
- Fruitdagen
- Veiligheidscoördinator
- Gymlessen
- Even voorstellen..
- Data
Eerste schooldag

Maandag 19 augustus starten we het nieuwe schooljaar. Het team van Op Dreef wenst alle kinderen een heel fijn schooljaar toe. We nodigen de ouders uit om kennis te maken met de leerkrachten en de klassen waarin hun kinderen zullen zitten van 8.30 uur tot 8:45 uur door even binnen te komen.

Mocht u de rapportmap van uw zoon of dochter nog thuis hebben liggen, willen wij vragen om die weer terug mee naar school te nemen. Wij kunnen het volgende rapport later dit jaar dan weer toevoegen.

Vervanging

Juf Karin is helaas bij aanvang van het schooljaar nog niet inzetbaar. Zij zal de komende tijd vervangen worden door juf Ella van Driessen - Mussche . Juf Ella zal op maandag, donderdag en vrijdagmorgen in groep 1 lesgeven.

Fruitdagen

Ook in het nieuwe schooljaar hebben we weer fruitdagen. Deze zijn op maandag en woensdag.  Dit betekent dat de kinderen fruit meenemen voor de ochtendpauze in het kader van gezond gedrag. Uiteraard hopen we dat de kinderen op de andere dagen ook fruit meenemen!

Veiligheidscoördinator

Sociale en fysieke veiligheid is een belangrijk onderwerp op onze school. De leerkracht van de groep blijft voor de ouders en kinderen het eerste, belangrijkste aanspreekpunt. Daarnaast heeft de school ook een  veiligheidscoördinator.

Meester Wietse is ook komend schooljaar veiligheidscoördinator. Juf Betty is onze interne vertrouwenspersoon. Zij is voor leerlingen een aanspreekpunt wanneer ze in vertrouwen dingen willen vertellen.

Gymlessen

We hebben van de gemeente nog geen definitief rooster voor de bezetting van de gymzaal gekregen. Zodra we dit hebben, zullen we dit met u delen.

Even voorstellen..

Mijn naam is Mariska Datthijn en ik zit in het vierde jaar van de pabo (Leraar Basisonderwijs) op de Hogeschool Zeeland. Twee jaar geleden liep ik al stage op deze school. Tijdens mijn afstudeerstage op Op Dreef zal ik stagelopen in groep 2, op maandag en dinsdag.

 

Graag tot ziens! 

Data
23 augustus Jubileum fanfare voor groep 5 t/m 8
27 en 28 augustus Kennismakingsgesprekken (met de kinderen) groep 3 t/m 8
28 augustus Luizencontrole
14 t/m 18 oktober Herfstvakantie

 

r.-k.b.s. Op Dreef
Hennequinstraat 1
4527 CD Aardenburg

0117-491206
directie.opdreef@scoba.nl