Op dreef is onderdeel van de Scoba Groep
Op dreef
Nieuwsbrief - 23-08-2019

In deze nieuwsbrief:
- Formulieren
- Gymlessen
- Fruitdagen
- Veiligheidscoördinator
- Data
Formulieren

Aan het begin van deze week heeft iedere leerling formulieren mee naar huis gekregen in het kader van de AVG en noodgevallen.  Het is voor ons erg belangrijk om de meest recente gegevens bij de hand te hebben. Graag zien we deze formulieren  daarom z.s.m. terug. Mocht u de formulieren kwijt zijn, kunt u nieuwe vragen op school of downloaden van de website.

Ook voor de Klasbord app zijn nog niet alle aanmeldingen binnen. Deze app gebruiken wij om allerlei specifieke informatie door te geven over de groep van uw kind. Mocht het om een of andere reden niet lukken om de app te installeren of om aan te melden, laat het ons even weten.

Gymlessen

De gemeente heeft laten weten wanneer wij de gymzaal tot onze beschikking hebben.

  • Groep 3, 4 en 5 hebben gymles op maandag en donderdag.
  • Groep 6, 7 en 8 hebben gymles op dinsdag en vrijdag.
  • Groep 1 en 2 hebben gymles op vrijdagmorgen.

We verwachten dat de kinderen van groep 3 t/m 8 op die dagen gymkleding meehebben naar school. Deze bestaat uit een sportbroek, shirt en gymschoenen die schoon zijn en geen strepen afgeven.

De groepen 1 en 2 gaan vanaf dit jaar het gehele jaar door gymmen. Zij hoeven enkel gymschoenen mee te nemen. Het liefste schoenen met klittenband.

Fruitdagen

Ook in het nieuwe schooljaar hebben we weer fruitdagen. Deze zijn op maandag en woensdag.  Dit betekent dat de kinderen fruit meenemen voor de ochtendpauze in het kader van gezond gedrag. Uiteraard hopen we dat de kinderen op de andere dagen ook fruit meenemen!

Veiligheidscoördinator

Sociale en fysieke veiligheid is een belangrijk onderwerp op onze school. De leerkracht van de groep blijft voor de ouders en kinderen het eerste, belangrijkste aanspreekpunt. Daarnaast heeft de school ook een  veiligheidscoördinator.

Meester Wietse is ook komend schooljaar veiligheidscoördinator. Juf Betty is onze interne vertrouwenspersoon. Zij is voor leerlingen een aanspreekpunt wanneer ze in vertrouwen iets willen vertellen.

Data
27 en 28 augustus Kennismakingsgesprekken (met de kinderen) groep 3 t/m 8
28 augustus Luizencontrole
14 t/m 18 oktober Herfstvakantie

 

r.-k.b.s. Op Dreef
Hennequinstraat 1
4527 CD Aardenburg

0117-491206
directie.opdreef@scoba.nl