Op dreef is onderdeel van de Scoba Groep
Op dreef
Nieuwsbrief - 03-07-2020

In deze nieuwsbrief:
- Afscheid juf Daniëlle
- Laatste schoolweek
- Overblijfabonnementen
- Data
Afscheid juf Daniëlle

Komende donderdag is het de laatste dag van juf Daniëlle op onze school. Komend schooljaar zal zij weer op een andere school werkzaam zijn. Wij willen de juf bedanken en we wensen haar veel succes op haar nieuwe werkplek.

Laatste schoolweek

We gaan alweer de laatste schoolweek in. Er liggen nog steeds enkele gymtassen op school. Mocht u thuis nog gymspullen missen, wilt u dit dan bij de juf of meester aangeven? De zomervakantie is tevens een mooi moment om te kijken of de gymschoenen en gymkleding nog passen.

Komende maandag is het frietdag op school. Alle kinderen worden dan getrakteerd op frietjes namens de overblijfouders. De kinderen hoeven dus geen lunch mee te nemen voor de middagpauze.

Verder willen we vragen om op de laatste schooldag een extra grote tas mee te geven naar school omdat er dan veel spullen mee worden gegeven naar huis. Ook bakjes, bekers en broodtrommels zullen allemaal mee naar huis moeten.

Vrijdag 10 juli om 12:00 uur mogen alle kinderen gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Overblijfabonnementen

Donderdag 2 juli zijn er brieven meegegeven aan de kinderen die een overblijfabonnement hebben op school. Hierop kunt u lezen op welke manier u het niet gebruikte deel van het overblijfabonnement kunt terugkrijgen. Mocht u een abonnement hebben afgesloten en deze brief niet hebben gekregen, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de school. De overblijfkaarten die zijn aangeschaft, zullen geldig blijven. 

Data
6 juli 2020 Frietdag georganiseerd door de overblijfouders
7 en 9 juli 2020 Groep 1 t/m 4 's middags vrij
9 juli 2020 Afscheid groep 8
10 juli 2020 Groep 8 hele dag vrij. Overige kinderen vanaf 12:00 uur vrij.

 

r.-k.b.s. Op Dreef
Hennequinstraat 1
4527 CD Aardenburg

0117-491206
directie.opdreef@scoba.nl