Op dreef is onderdeel van de Scoba Groep
Op dreef
Nieuwsbrief - 12-02-2021

Beste ouder(s)/verzorger(s),


Na alle nieuwsbrieven van de afgelopen periode, is er nu weinig nieuws te melden. De eerste week van het fysieke onderwijs zit erop. Het was voor iedereen weer even wennen. We merken dat het door de nieuwe maatregelen nog niet eenvoudig is om het allemaal goed te laten verlopen, zoals we het zelf zouden willen. Positieve is wel dat alle kinderen elkaar weer hebben gezien en gesproken. We hebben deze week leuk kunnen afsluiten met een aangepast carnaval programma in de eigen groep.

Nu staat er alweer een vakantie voor de deur. Helaas zal ook deze niet zoals afgelopen jaren zijn. Toch is er door ACS de Nachtuuln een mooi alternatief programma opgezet. Verder ziet het er ook naar uit dat er nog geschaatst kan worden. Genoeg dingen om naar uit te kijken.

Ik wens iedereen een fijne vakantie!


Met vriendelijke groet,
mede namens ons team,

Wietse Lips
directeur


In deze nieuwsbrief:
- Oudergesprekken groep 1-2
- Data
Oudergesprekken groep 1-2

De oudergesprekken voor de groepen 1 en 2 zullen gehouden worden in de week van 1 t/m 5 maart a.s.. De juffen zullen zelf een afspraak met u maken voor een gesprek via Teams of een telefonisch gesprek.


Data
12 februari 2021 Carnaval op school
15 februari t/m 19 februari 2021 Carnavalsvakantie
24 en 25 februari 2021 Schooladvies gesprekken groep 8. Deze zullen plaatsvinden op afstand.
1 maart t/m 5 maart 2021 Oudergesprekken groep 1 en 2

​Het kan zijn dat door de maatregelen rondom Corona activiteiten aangepast moeten worden of niet door kunnen gaan. Dit is moeilijk om op voorhand te voorspellen. Data van activiteiten zijn onder voorbehoud.

r.-k.b.s. Op Dreef
Hennequinstraat 1
4527 CD Aardenburg

0117-491206
directie.opdreef@scoba.nl