Op dreef is onderdeel van de Scoba Groep
Op dreef
Nieuwsbrief - 16-07-2021

In deze nieuwsbrief:
- Schoolfeest
- Facebook
- Laatste schoolweek
- Wetenschapsdag voor kinderen
- Data
Schoolfeest

Alle voorbereidingen voor het schoolfeest zijn getroffen. De weersvoorspellingen zijn goed, het belooft zelfs een warme dag te worden. We willen vragen om de kinderen vooraf al in te (laten) smeren. 

Enkele belangrijke zaken voor maandag 19 juli a.s.:

  • Alle kinderen mogen gebracht en gehaald worden op het sportveld. De school is gesloten.
  • De schooltijden blijven hetzelfde.
  • De kinderen hebben zwemspullen, sportkleding, sportschoenen met een fijn profiel en zonnebrandcrème nodig.
  • Voor eten wordt gezorgd.

De school is bereikbaar via het noodnummer: 06-53828464

Facebook

Vanaf heden hebben wij ook een Facebook account. Hierop zullen we allerlei informele informatie delen om meer van onze school te laten zien. Denk hierbij aan schoolontwikkeling, ontwikkelingen rondom de nieuwbouw en allerlei activiteiten die op en rondom de school plaatsvinden.

Een ander voordeel is dat ook opa's, oma's en andere belangstellenden op deze manier ook een digitaal kijkje kunnen nemen op onze school. 

U hoeft niet ongerust te zijn dat we hier zonder uw toestemming beeldmateriaal van uw zoon of dochter op plaatsen. Komend schooljaar zullen we met de bekende AVG formulieren hier toestemming voor vragen. U kunt dan zelf aangeven of u hier bezwaar tegen heeft.

U kunt ons volgen via de button hieronder.

 

Laatste schoolweek

We gaan alweer de laatste schoolweek in. Er liggen nog steeds enkele gymtassen op school. Mocht u thuis nog gymspullen missen, wilt u dit dan bij de juf of meester aangeven? De zomervakantie is tevens een mooi moment om te kijken of de gymschoenen en gymkleding nog passen.

  • Op maandag is het schoolfeest. De informatie hierover heeft u reeds ontvangen.
  • Op dinsdag heeft groep 5 t/m 8 een hele dag school. Groep 1 t/m 4 is vrij vanaf 12:00 uur.
  • Op woensdag nemen we afscheid van juf Marinka. Zij is die dag voor het laatst werkzaam als juf op onze school. 
  • Op donderdag heeft groep 5 t/m 8 een hele dag school. Groep 1 t/m 4 is vrij vanaf 12:00 uur. We willen vragen om op donderdag een extra grote tas mee te geven naar school omdat er dan veel spullen mee worden gegeven naar huis. Ook bakjes, bekers en broodtrommels gaan allemaal mee naar huis. In de avond nemen we afscheid van groep 8.
  • Vrijdag 23 juli om 12:00 uur mogen alle kinderen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Groep 8 is deze dag al vrij.
Wetenschapsdag voor kinderen

Al jarenlang organiseren wij (de Zeeuwse Bibliotheek) tijdens het Weekend van de Wetenschap, dit jaar op 2 en 3 oktober, een grote Wetenschapsdag voor kinderen. Normaal vinden alle activiteiten in de ZB Middelburg plaats en mochten we zo’n 2000 bezoekers verwelkomen. Maar dit (en vorig) jaar gaan we vanwege corona voor een iets andere vorm en worden de activiteiten verspreid over bibliotheekvestigingen in de hele provincie én kan er online vanuit huis aan allerlei workshops worden deelgenomen.

Voor alle workshops én de show Wonderen van Beweging geldt gratis deelname. 

U kunt de flyer downloaden door hier te klikken.

Data
19 juli 2021 Schoolfeestdag
20 & 22 juli 2021 Groep 1 t/m 4 's middags vrij
22 juli 2021 Afscheid groep 8
23 juli 2021 Groep 8 hele dag vrij. Overige groepen vanaf 12:00 uur vrij
26 juli t/m 3 september 2021 Zomervakantie

Het kan zijn dat door de maatregelen rondom Corona activiteiten aangepast moeten worden of niet door kunnen gaan. Dit is moeilijk om op voorhand te voorspellen. Data van activiteiten zijn onder voorbehoud.

r.-k.b.s. Op Dreef
Hennequinstraat 1
4527 CD Aardenburg

0117-491206
directie.opdreef@scoba.nl